SØNDRE LAND – RIDABU 3-4

Nok en gang kom vi skjevt ut da Ridabu allerede i det 3. minutt tok ledelsen. En avklaring etter corner endte opp hos Ridabuspiller som fra ca 25 meter upresset fikk skyte, og altfor enkelt endte det i baklengs.

De neste 20 minuttene skjedde det ikke all verden, men derfra og ut omgangen begynte vi å skape et trykk. Og i det 31. minutt utlignet vi etter at PT slo et frispark inn i boksen. Der kriget Christer inn ballen over streken!

2. omgang startet med bra spill av oss, men mot spillets gang tok Ridabu ledelsen i det 54. minutt. Kun 5 minutter senere økte de ledelsen da de fikk stå merkelig alene få meter fra mål.

Vi fortsatt å trykke på, og i det 61. minutt trykket Jonas inn 2-3. Vi kjørte kampen offensivt, og skapte gode muligheter. Nok en gang mot spillets gang var det Ridabu som scoret. En utrolig billig straffe ble tildelt i det 70. minutt, og det sto 2-4. Så produserte vi MANGE store sjanser, men utrolig nok ville det seg ikke! Før dommeren ga oss en billig straffe 2 minutter før full tid. Patrick scoret sikkert!

Med 5 tilleggsminutter kjørte vi på, og det er lov å tenke at det må da være noen som har bestemt at vi ikke skal vinne kamper etter de sjansene vi skaffet oss…

Uansett endte det med tap selv om sjansestatistikken viste 12-5 i vår favør.