Søndre Land Junior

Vi følger Søndre Land Junior i sesonginnspurten. De prestasjonene Juniorlaget viser til er langt større enn meningmann er klar over. Her snakker vi om 1. divisjon junior. Pr skrivende stund ligger Søndre Land Junior på tabelltopp, men Storhamar lurer bak med en kamp mindre spilt. Etter et meget ufortjent 1 – 0 tap for Ridabu på søndag, slo Juniorene kraftig tilbake tirsdag ettermiddag da Vind ble slått 4 – 0.

Les hva trener Knut Skjølås skriver om den kampen.

S.Land junior-Vind junior 4-0.!
Veldig sterk seier mot et absolutt toppet Vind-lag(9 av 15 vind-spillere idag var med i 15 manns-troppen hos Vind senior mot Løten sist!!)Utrolig sterk prestasjon gutta,enorm vilje,topp 1,2,3 forsvarsjobb igjen og ettertrykket framover er veldig tilstede.VAKKERT!!:-D
Velfortjent hvile fra kamp ca 3 uker nå,men vi må trene godt de torsdagene vi har til rådighet,slik at vi er godt forberedt til evnt «finale» mot Storhamar på Prestrud kunstgress 14.oktober.

Stolte Knut takker meget for kampen og opplevelsen,og GRATULERER meget!!:-D

(trening torsdag på kunst 19.30)
Velkommen.!