NORDRE LAND – SØNDRE LAND 1-2

Det ble en fantastisk deilig kveld på Dokka for vår del hvor vi endelig fikk betalt for topp innstilling og innsats i form av 3 poeng med hjem igjen! Litt marginer hadde vi i enkelte avgjørende situasjoner, men det har vært stang ut lenge nok nå så jeg mener vi endelig fikk som fortjent.

Nok en gang kom det et par forfall like før kampstart, men 13-mannstroppen vi hadde til rådighet leverte så til de grader til 100% godkjent! Nå klaffet laguttak, bytter, kampplan – og ikke minst gjennomføring av gutta på banen.

Defensivt varierte vi mellom høyt og lavt press på en meget god måte, og vi vant de aller fleste duellene. Det var ikke mange målsjanser Nordre Land skapte via etablert spill, og det skal vi være stolte av ettersom Nordre er et meget godt offensivt lag. Sjansene deres kom stort sett fra dødballsituasjoner, og der demmet vi voldsomt godt opp!

Offensivt skal vi også være godt fornøyd med det vi presterte. Vi klarerte når vi skulle, tok bra vare på overganger, og beholdt ballen godt og fornuftig i laget når det var riktig. Selvfølgelig var det ting å sette fingeren på, men det er umulig å prestere optimalt.

Det var rett og slett en utrolig bra gjennomføring av oss, og maken til glede over seier ute på banen etter kampslutt og i garderoben er det lenge siden vi har opplevd.

Målene kom slik:

1-0 i det 17. minutt med en sterk heading av Stian etter corner fra PT.
1-1 i det 67. minutt. Frispark fra siden slått inn i felt, og en liten retningsendring forlenget ballen i mål.
2-1 i det 90. minutt. Herlig pasning fra David til Vebjørn på høyre kant som sendte en krempasning inn bak Nordre-forsvaret. Der kom PT på et kjempeløp, og dundret ballen inn bak Olav Dalen!

Dommer la til drøye 4 minutter, og vi red av stormen!

Laget:

Kris

Rene      Stian      Henrik (k)      Jonas

Espen

Torsen      Ådne

Vebjørn      PT      Mats

Innbyttere:
Joakim (68. minutt for Jonas)
David Helgesen (75. minutt for Mats)

2000-modell David fikk sin A-lagsdebut, og viste virkelig at han tok nivået umiddelbart med flott jobb og gode ballinvolveringer. Stor fremtid venter David!!

Uansett stor ros til hele laget! Tøft og bra bakerst av Kris som sto sin første 4. divisjonskamp for året. Et forsvar som stort sett nøytraliserte en meget bra angrepsrekke hos Nordre. Midten vår med fra 3 til 5 mann som med topp innsats gjorde Nordre sin midtbane rimelig usynlig. På topp PT som nok en gang imponerte med iherdig og tøff jobbing, gode bevegelser og ballberøringer – og ikke minst, 1 målgivende og 1 scoring! Sterkt innhopp også av Joakim som kom inn i vanskelig fase av kampen, men løste backjobben glimrende!

PS! Roger Nilsen takket etter kampen for seg som trener, og gikk av med umiddelbar virkning etter det han beskriver som uakseptabelt rot fra styrets side med tanke på planlegging av neste sesong. Spillerne takket Roger for innsatsen, og ga en varm og god applaus. Undertegnede har for øvrig blitt enig med styret om å avslutte engasjementet etter årets siste kamp mot Gran.

Nå ser vi frem til søndagens kamp mot Løten, og satser på å gi også de hard kamp om poengene!