SØNDRE LAND – LØTEN 1-2

Surt tap etter godt gjennomført kamp mot serielederen!

Defensivt synes jeg vi var solide gjennom hele kampen, og innsatsen var strålende over hele linja – er stolt over hva gutta presterte mot et lag som kjemper hardt for å nå opprykk!!

Offensivt skapte vi ikke mange sjanser, men hadde noen brukbare i tillegg til scoringen. Og vi både ønsker og evner å spille god fotball, og det gleder stort og ligger til rette for gode år fremover.

Vi tok ledelsen i det 23. minutt etter en kanonscoring av Ådne fra ca 25 meter!!! Årets scoring på Stadion?

Et stresset Løten kom igjennom alene med Patrick umiddelbart etter pause, men en herlig benparade avverget scoring. Utligningen kom i det 60. minutt da en ellers solid og god Stian misset på ball, og det sendte en Løtenspiller alene mot Patrick. Denne gangen med tellende resultat for Løten..

Vi hadde så noen gode muligheter, men bare nesten scoring.. Løten også gode sjanser, men vi sto godt i mot helt til det 87. minutt. En pasning fra vår dødlinje endte opp hos en spiller fra Løten som fra kort hold pirket inn seiersmålet. Harmelig etter å ha stått på så godt hele veien for vår del, men vi må ta med oss masse positivt fra denne kampen. En miks av unge sultne gutter, og rutinerte gode karer gjorde en sterk kamp!

Laget:

Patrick

Rene      Stian (k)      Christer      Mats L

Espen

Vebjørn      David      Ådne      Vemund

PT

Innbyttere:
Kris (ikke benyttet)
Fredrik (40. minutt for Vemund)
Mats V (72. minutt for Fredrik)
Joakim (88. minutt for Mats L)
Martin (88. minutt for Vebjørn)