GRAN – SØNDRE LAND 6-2

En kamp Gran måtte vinne for å rykke opp, og vi ga de et lite sjokk allerede i det 4. minutt da PT plukket opp en feil fra Gran og alene med keeper gjorde PT som han ofte har gjort før i sitt imponerende lange fotballiv… Skaffer oss straffe!!

Den satt Patrick kontrollert inn, og vi opp i ledelsen før nesten kampen hadde startet.

Vi gjorde en meget god defensiv første halvtime, og slapp ikke Gran til mange gode muligheter. Vi var godt organisert, og gutta jobbet utrolig godt.

I det 32. minutt sprakk imidlertid nullen for oss. Et innlegg ble slått inn fra deres høyre side, og litt passiv opptreden fra oss ga en for enkel jobb å score på.

1-1 til pause, og det var på sin plass å rose gutta skikkelig i pausen.

Gran satte et voldsomt press fra start i 2. omgang, og kjørte også et høyt og godt offensivt tempo. Dette ga uttelling i 3 scoringer på 8 minutter. En corner i det 52. minutt, og i det 54. og 60. minutt ble vi rett og slett utspilt. Deretter hadde vi litt bedre kontroll, men i det 73. minutt ble vi nok en gang utspilt og det sto 1-5.

Vi reduserte så i det 80. minutt etter at PT slo et perfekt frispark inn i boksen. Espen la opp til Torsen som på blank kasse satte inn 2-5. På overtid ble sluttresultatet fastsatt da det igjen gikk litt for fort i svingene for oss.

Uansett er jeg imponert over det våre 14 fremmøtte spillere gjorde denne søndagen på Idrettsparken på Gran! Stor innsats, høy moral og godt samhold gjennom hele kampen.