Supersesong av Søndre Land Junior.

Søndre Juniorene avsluttet bortesesongen med knallsterke 1 – 1 mot Storhamar G19. Det betyr at Storhamar er seriemester med Søndre Land på knallsterk 2. plass. Les Juniortrener Knut Skjølås sitt referat fra kampen.

NB!!! Søndre land junior har igjen 1 hjemmekamp søndag 18 oktober kl. 14:30 på Hov Stadion.

Knut Skjølås
Storhamar knallet til fra start i et vanvittig tempo for å skaffe seg ei tidlig scoring.Vi sto imot,godt hjulpet av tverrligger’n en gang,og gode Jørgen,med et par mester-redninger! Dessverre måtte store sterke Sindre ut(hamstring) etter et kvarter,synd,for dette voksne Storhamarlaget hadde trengt litt skubbing!Så kom sjokket for hj.laget,kanonskudd av Dag borte i lengste.Storhamar gikk i stå,både benk og spillere surere enn sitron,og laget heldig som ikke gikk i oppløsning!!
Andre omg igang,jevn omgang hvor hj.laget fikk sitt etterlengtende mål etter tellefeil hos oss,men greit fortjent.
Eneste høstkampen for oss så langt hvor motstander vinner sjansestatistikken!!
Heroisk av gutta,Storhamar himmelsk glade,og vi gratulerer med seriemesterskapet 1.div junior 2015.
Men at ‘lille’Søndre Land skulle oppnå slike resultater,gjennom hard jobbing,mye godt spill og ikke minst herlig smittende humør,hadde vel ikke den mest optimistiske engang regnet med.Gratulerer med sterk 2.plass i pulja
gutta,og vi endte da som d 7’de beste juniorlaget i kretsen.Ikke dårlig d.????????????.
Så takk igjen gutta for herlig stå på vilje,gode holdninger og godt humør.
I kveld tar vi treningsfri og kikker på g 16 som tar imot nabo’n Nordre i en prestisjefylt kamp! Lykke til.????