Totenseier 8 – 1 i høstpremieren.

Toten bekreftet sin posisjon på tabelltoppen når de besøkte Søndre Land Idrettspark fredag kveld.  Det var imidlertid  hjemmelaget som fikk drømmeåpning på kampen med scoring etter 2 min. Og selv om det var Toten selv som sto for den scoringen, scoret vi 2 for Toten senere i kampen.  Totningene lot seg ikke affisere av scoring i mot så tidlig i kampen. Med fart, presisjon og personlige feil fra hjemmelagets side,  kom Totenscoringene på løpende bånd.  1 – 1 etter 5 min. 2 – 1 etter 7 min.  3 – 1 etter 10 min.  4 – 1 etter 21 minutter. Det ble også pauseresultatet.

Søndre startet med følgende lag: Jørgen Engebakken – Anders Perstuen – Espen Magnussen – Per Tore Lundberg – Sverre Borgan – Kristian Bjørnerud – Andre Skjølås – Tor Erik Odden – Mario Skjølås – Simon Sagvold – Adrian Sæbø Sherifi.

Innbyttere: Mads Ingvaldsen (inn etter 45 for Sverre Borgan) Oscar Bjørgo (inn etter 78 min for Mario Skjølås) Eirik Alvestuen (inn etter 66 min for Adrian Sæbø Sherifi)

Som Søndre fikk sin drømmestart på 1 omgangen, var det Toten som fikk drømmestarten på 2 omgangen. Allerede etter 48 min står det 5 – 1. Nok en gang starter det hele med personlig feil/feilpasning på midten og da er Toten nådesløse. Nå hadde Søndre en kjempemulighet til scoring minuttet senere, men Adrian´s skudd stryker stolpen på utsiden. Toten øker til 6 – 1 etter 69 min. Knallhardt innlegg med styring i mål. Totningenes sjuende scoring kom etter pent spill i det 82 min før sluttresultatet 8 – 1 ble fastsatt på staffespark etter 86 min.

Jeg mistenker Toten å ha mye mer å gå på. De spilte ikke i mine øyne noe toppkamp, men mer enn godt nok til å sette Søndre på plass. Kampen var fartsfylt, og Søndregutta skal ha ros for ståpåvilje og tæl, men med tempoet til Toten gikk det litt for fort for oss og personlige feil florerte. Når dette er luket bort, kan jeg skimte poeng i det fjerne.