HØSTJAKT

S.Land Fotball starter jakten på poeng fredag 29.07 kl 19.00 i S.L.Idrettspark. I siktepunktet for hjemmelagets skudd befinner målet til våre gjester fra FK Toten seg. Vi ser fram til et oppgjør som forhåpentligvis blir jevnere enn det tabellsituasjonen tilsier. Ryktene går om at totningene ikke kommer med sitt sterkeste mannskap.

Jakting har klubbens støtteapparat vært i gang med i hele sommer. Med bakgrunn i at sentrale spillere som Rene R.B. og Kristian B. skal i det militære, har kikkerten vært brukt flittig for å finne verdige erstattere. Styret/trenere mener å ha truffet blinken godt når det kan presenteres to spillere med bakgrunn i Raufoss jr (interkrets) og Vardal : Said og Adrian. I tillegg vender «Torsen» nesa mot hjemlige trakter etter en gjesteopptreden i Toten – og vi vet godt hvilke bidrag han har mht entusiasme og engasjement.

Sammen med Søndres trofaste publikum ser vi fram mot en høstsesong med klatring på tabellen !