5 – 0 tap for Vind

I kveld var det Vind som gjestet Idrettsparken i Hov. En motstander det normalt sett skulle være mulig å kapre poeng fra. Men med 7 spillere uaktuelle til kveldens kamp (og ofte treninger) p g a sykdom og andre gjøremål, blir det lite kontinuitet i det vi driver med. Dette IKKE til forkleinelse av de som spiller, for de gjør en heroisk innsats.

Vi hadde følgende startelver i kveld:

Jørgen Engebakken – Sverre Borgan – Krister Sveen – Jon Arild Andreassen – Jonas Holt – Andre Skjølås – Eirik Alvestuen – Tor Erik Odden – Mads Vikesveen – Per Tore Lundberg – Anders Perstuen.

På benk: Kristoffer Lundberg – Mads Ingvaldsen (inn etter inn etter 65 min for Mads Vikersveen) – Oscar Bjørgo ( inne 2 min for Tor Erik Odden 21 – 23 min + inn etter 68 min for Jonas Holt) – Khashman Abdullah Yuosef  ( inn etter 75 min for Sverre Borgan) Søndrebytte etter 78 min Jon Arild Andreassen ut og Mads Vikersveen inn.

1 omg ble en jevn batalje. Ingen store sjanser til noen av lagene. Vind har ett skudd etter 4 min som Jørgen redder med beinet. Anders Perstuen hedder over etter 8 min. Har ellers notert 3 cornere til Vind og en til Søndre i 1 omg uten tellende resultat. Jonas Holt pådro seg gult kort etter 14 min mens en Vindspiller var mer enn heldig som BARE fikk gult kort etter 36 min. Det hjelper lite, men likevel litt voksent når dømmende makter innrømmer feil farge på kortet i ettertid. Ok, slik er det bare. Det sto 0 – 0 etter første omgang.

Søndre startet andreomgangen bra. Et Søndreskudd forandrer retning og setter keeper ut av spill etter 50 min, men ballen går utenfor. Ett par minutter senere skyter Andre Skjølås, men også den baller finner veien utenfor stengene. Vind er farlig frempå min etterpå (53 min), men blir taklet i siste liten. Det ender med corner til Vind, men denne blir lagt bak mål. Så etter 58 min skjer det som har skjedd oss i hele år.  Unødvendig balltap på midten og scoring imot. Litt vondt mål å få i trynet da jeg følte vi hadde litt taket på det. Vi faller litt sammen etter dette, men har noen sporadiske forsøk. Bl. a noen frispark fra Per Tore Lundberg, men siktet var skrudd noen knepp for høyt i kveld. Per Tore som for øvrig spilte sin kamp nr. 500 i Søndredrakta i kveld. Vind øker til 2 – 0 etter 63 min. Jørgen redder i først, men returen kan han ikke gjøre noe med. 3 – 0 scoringen til Vind så jeg dessverre ikke, men den kom etter 65 min og kampen var kjørt. Vind øker til 4 – 0 etter 78 min og, som om ikke det skulle være nok, greier de å putte på til 5 – 0 i det 90 min også.

Vi spilte en godkjent 1 omgang. Startet 2 omgangen bra, men «kollapset» litt etter hvert som Vind fikk scoring.