Per Tore Lundberg med 500 A-kamper i Søndretrøya!!!

Søndag 30 juni 1968 vil for alltid stå som en «merkedag» i Søndre Land Fotball`s historie. Da så nemlig Per Tore Lundberg dagslyset for første gang. Om han ble født med fotballsko på beina vet vi ikke, men at han har benyttet dette fottøyet i 33 år det er vi sikre på.

Fredag 12 august spilte Per Tore sin kamp nr. 500 for Søndre Land sitt A-lag.

DET ER BARE Å TA AV SEG HATTEN, BUKKE OG GRATULERE!!!!

Per Tore startet sin fotballkarriere på Søndres A – lag som 15 åring i 1983. Deretter fulgte en periode på Randsfjordens vestre bredd idet Ringelia fikk nyte godt av hans talent og ferdigheter i 1984 -85 – 86 og 87 sesongene.  Det ble i alt 82 kamper i Ringelias hvite og blå drakt. I 1988 vendte han tilbake til moderklubben og har siden vært, og han er fortsatt en bærebjelke i Søndrefotballen.

Per Tore fremhever det sosiale som den største inspirasjonskilden i karrieren sin. Dette med å komme sammen, tulle og tøyse litt og ikke minst trene sammen har vært ett trekkplaster.

På spørsmål om fremtiden, sier han at det er slutt nå. La oss håpe det ikke er sant. Per Tore er akkurat det forbilde og den gode dyktige veilederen klubbens unge spillere trenger i dag.

PS!! Per Tore….du har 29 års tjeneste i Søndrefotballen, hva med å avslutte med 30?    eller …. du har jo 582 A kamper til sammen nå,  hva med å runde 600????         Vi lever i håpet!!!