0 – 5 tap for Domkirkeodden

Et humørfylt og godt hjemmelag tok 3 velfortjente poeng på Børstad kunstgress fredag kveld. MBK Domkirkeodden, et ballbesittende og velspillende lag hadde kontroll på kampen fra første stund. Det gikk ikke mer enn 24 sekunder før en hedding streifer Søndre tverrliggeren på oversiden. 1 – 0 scoringen kom etter bare 3 minutter da vi avklarer en corner til nytt innlegg og Schjeve får lov å vende på 5 meter´n og score sikkert.

Vi startet kampen med følgende elver:

Jørgen Engebakken – Mads Ingvaldsen – Espen Magnussen – Christer Sveen – Andreas Willassen – Eirik Alvestuen – Mads Vikersveen – Per Tore Lundberg – Oscar Bjørgo – Håvard Evensen – Anders Perstuen.

På benk: Kristoffer Lundberg (inn etter 26 min  for Jørgen Engebakken) – Vemund Willassen (inn etter 41 min for Mads Vikersveen) – Kim Andre Bekkelund (inn etter 70 min for Oscar Bjørgo) Khashman Abdulla Yousef ( inn etter 75 min for Håvard Evensen)

Gult kort: Per Tore Lundberg

Det ble veldig mye Domkirkeodden utover i omgangen. Vi lå i en 4 – 4 – 2 formasjon og ryddet godt unna bølgene som kom. I det 23 min var vi oppe og snuste i hjemmelagets 16 meter. Det var noe trøyeholding utenfor 16m og noen faller innenfor 16m. Dommeren løper til og tildeler oss, etter mitt syn, et meget billig straffespark. Så er det jo en gang slik da at det å få noe billig, ikke bestandig er lønnsomt, Håvard Evensens straffespark reddes av keeper og returen setter Eirik Alvestuen utenfor. Etter 29 min legger hjemmelaget på til 2 – 0 ved Per Anders Skjelseth. Vi kommer litt mer med utover i kampen og mot pause har vi noen småsjanser uten at det skremte hjemmelaget nevneverdig. Vi ligger under med 2 – 0 til pause.

Domkirkeodden kjører på rett fra avspark i 2 omg. og har flere meget skumle angrep. Vi er bare sporadisk med på notene fremover til å begynne med. Vi holder unna helt til det 66 spilleminutt da Per Arne Skjelseth gjør sitt andre mål og dermed 3 – 0 til hjemmelaget. 9 min senere, ette 75 min øker Henrik Hornnæss til 4 – 0 på ett praktfullt skudd. Utagbart for Kristoffer Lundberg i Søndremålet. 5 – 0 scoringen kom på frispark fra venstre. Er litt usikker på om frisparket gikk rett i mål eller om det var innom noen. Målscorer var i hvert fall Øyvind Melgalvis.

Vi kom oss mer med i kampen utover i omgangen og hadde noen halvskumle sjanser. Til tross for 5 – 0 tap må konklusjonen bli positiv. Vi møtte ett meget godt lag, vi klarte stort sett å forholde oss til opplegget vi hadde lagt for kampen.

Ett lite PS til en ellers så hyggelig motstander. Ett lite tips: SJEKK BALLENE FØR KAMP. Har aldri  opplevd så mange baller uten nok luft. ALLE våre 5 tildelte treningsballer endte opp som matchballer etter hvert.