Herlig drive da Vest Torpa ble nedstablet 5 – 1!!!!

Et heltent Søndrelag fikk endelig lønn for strevet da de fredag kveld sendte Vest Torpa hjem med 5 – 1 tap i sekken.

En herlig lagseier der hjemmelaget, spesielt i 1 omgang, kjørte over Vest Torpa.

Søndre hadde følgende startelver:

Krzysztof Marek Kisielewski – Sverre Borgan – Espen Magnussen – Krister Sveen – Anders Perstuen – Mats Vikersveen – Mathias Engebakken – Andre Skjølås – Vemund Willassen – Håvard Evensen – Simon Sagvold.

På benk: Eirik Alvestuen (inn etter 28 min for Vemund Willassen) – Mads Ingvaldsen – Oscar Bjørgo (inn etter 37 min for Håvard Evensen) – Khashman Abdulla Yousef (inn etter 84 min for Eirik Alvestuen) – Kristoffer Lundberg – Jørgen Engebakken.

Gult kort til Mathias Engebakken og Eirik Alvestuen.

Begge lag følte litt på hverandre de første 10 min. Så tok Søndre mer og mer over kommandoen i oppgjøret og skapte en rekke sjanser som med litt hell kunne gitt resultater. ( 12 min Mathias Engebakken skyter utenfor, 14 min Mats Vikersveen med skudd utenfor, 15 min, stor Søndresjanse men rett i fanget på keeper, 17 min Søndrecorner over alle til Christer Sveen, men skuddet går over.) I det  20 min noterer vi ett skudd fra Vest Torpa, men godt utenfor mål. Så i det 22 minutt kommer dagens første scoring. Innkast fra Anders Perstuen til Mads Vikersveen, Mads slår inn foran mål der Håvard Evensen scorer sikkert. Vest Torpa vinner en corner etter 28 min, men den avklares greit. Stor Søndresjanse etter 30 min. Håvard Evensen slår inn foran mål og vi er millimetere fra å score. Bare minuttet senere hedder Mathias Engebakken utenfor.  Så i det 32 spilleminutt legges Mads Vikersveen ned innenfor 16 m og straffe til Søndre. Andre Skjølås setter straffen sikkert i mål og 2 – 0 til Søndre. Vi har notert 39 min og Andre Skjølås legger en perfekt slått corner på hodet til Mathias Engebakken og Søndre går opp i 3 – 0 ledelse. Ny stor Søndresjanse etter 42 min, men Mathias Engebakken bredsider ballen over mål. Etter at Vest Torpa har ett skudd utenfor etter 43 min, ebber førte omgang ut med en meget fortjent 3 – 0 ledelse til hjemmelaget etter å ha kjørt over gjestene i denne omgangen.

 

Vest Torpa har tydelig vis hatt godt av ei pause og klemmer bra til i begynnelsen av 2 omgang og har noen skumle visiter foran Søndremålet. Vi buker noen minutter på å komme i gang igjen etter pause, men sakte men sikkert involverer vi oss mer. Håvard Evensen skyter like utenfor etter 49 min. Bare minuttet senere i det 50 spilleminutt punkteres kampen i det Eirik Alvestuen kjemper inn 4 – 0 etter nydelig innlegg fra Oscar Bjørgo.  I det 54 min er Vest Torpa oppe og snuser rundt Søndres 16m, men skuddet som kommer går om lag 7 m utenfor.  Håvard Evensen er igjen på farten etter 58 min, men denne gangen snapper Vest Torpakeeperen ballen foran skotuppene til Håvard. Men en, for kvelden, hardtjobbende Håvard Evensen opptrådte som en sulten rev i kveld og i det 61 spilleminutt stuphedder han inn 5 – 0 ledelse til Søndre. Denne scoringen kom på glimrende vis, Eirik Alvestuen slår en ball fra høyre ,over alle til Oscar Bjørgo. Oscar slår ballen inn foran mål der Håvard stuphedder ballen i mål. Søndre er igjen meget nær scoring etter 63 min. Nok en god corner fra Andre Skjølås er nær ved å gi nettkjenning. Minuttet senere i det 64 min er det Vest Torpa som på uttrolig vis unngår å score. Ett frispark reddes i stolpen av Kristoff, og ballen blir etter hvert beinet vekk fra det åpne Søndre målet og til innkast. Ny Vest Torpasjanse etter 69 min. Ett frispark fra høyre midt på 16 m bokkses av Kristoff, det blir en ny sjansje som Kristoffer ordner opp i. I det 79 spilleminutt har Vemund Willassen ett glimrende fremspill til Håvard Evensen, men skuddet går utenfor. Vi har spilt i 82 min, Michael Enriques med hedding, men Kristoff redder. 87 min og nytt Vest Torpa skudd, men utenfor. Så etter 89 minutter og 30 sekunder sprekker nullen. En dårlig avklaring i Søndreforvaret legger ballen godt til rette for Vest Torpa, det er bare å si vær så god og… pang.  Dermed var sluttresultatet satt og kampen slutter med en meget fortjent 5 – 1 seier til Søndre.