Klasseforskjell da Kolbu KK vant 6 – 0

I kveld var det ingen tvil på Kolbu idrettsplass. Vi møtte 4. divisjons desidert beste lag. Kolbu KK var oss totalt overlegne i absolutt ALT.

Vi startet med følgende lag:

Krzysztof Marek Kisielewski – Anders Perstuen – Espen Magnussen – Per Tore Lundberg – Sverre Borgan – Simon Sagvold – Vemund Willassen – Andre Skjølås – Said Hakim Bakshi – Eirik Alvestuen – Sindre Storsveen.

På benk:

Mads Ingvaldsen (inn etter 61 min for Eirik Alvestuen) – Jørgen Engebakken (inn etter 63 min for Krzysztof Marek Kisielewski) -Marius Skjølås (inn etter 26 min for Vemund Willassen) -Khashman Abdullah Yousef (inn etter 75 min for Said Hakim Bakshi) – Oscar Bjørgo (inn etter 45 min for Simon Sagvold)

Kommer ikke til å gjøre noe stor utredning av denne kampen, til det var Kolbu KK oss alt for overlegne. Vi hang med de første 5 min, så fra 5 min til 25 min var det bare Kolbu KK. Så kom vi litt mer med i kampen igjen, men uten å greie å skape noen ting. Vi hang litt mer med i andre omgang, men som sagt, vi møtte divisjonens aller aller beste lag.

Scoringene kom etter 6 min. Corner til Kolbu KK, dårlig avklaring til nytt innlegg og skudd direkte i mål.  2 – 0 scoringen kom etter et glimrende angrep der de fosser på klikk klakk vis,  frem på siden og kan ikke unngå å score. 3 – 0 scoringen kom etter Søndrecorner i det 33 min. Kolbu KK avklarer med å gå rett i angrep og dermed 3 – 0. Dette var også pauseresultatet.

Det gikk bare 4 min av andre omgangen før Kolbu KK scoret på ny, denne gangen på straffe etter at Krzysztof, etter dommerens menig var litt for tøff i en utboksing. 5 – 0 kom på hedding helt oppunder tverrliggeren i det 51 min. Sluttresultatet 6 – 0 kom på straffespark i det 67 spilleminutt etter felling i feltet.

Vi fikk oss i kveld en skikkelig leksjon av ett topplag. Vi skal ikke grave oss så alt for mye ned etter dette oppgjøret. Det kunne fort vært verre, og hvorfor det ikke ble verre er vår fortjeneste. Vi kjempet og sto imot det vi kunne, men klasseforskjellen var for stor i kveld.