Fortjent 5 – 2 seier over Lunner!!!

Søndre tok en fortjent og ikke minst, særdeles viktig,  5 – 2 seier over Lunner på Søndre Land Idrettspark´s kunstgress fredag kveld.

Vi starter med følgende 11´er:

Krzysztof Marek Kisielewski – Sverre Borgan – Espen Magnussen – Christer Sveen – Mads Vikersveen – Marius Skjølås – Andre Skjølås – Vemund Willassen – Sindre Storsveen – Håvard Evensen – Simon Sagvold.

På benk: Eirik Alvestuen – Mads Ingvaldsen – Jørgen Engebakken – Marius Storsveen Flikkeshaug (inn etter 75 min for Simon Sagvold) – Petter Rustad Sætra (inn etter 45 min for Vemund Willassen) – Per Tore Lundberg (inn etter 82 min for Marius Skjølås)

Søndre hadde ett godt grep på første omgangen. Allerede etter 6 min ligger første ballen i Lunnermålet. Det var Sindre Storsveen som sendte oss i ledelse. Vi hadde som tidligere beskrevet bra tak på kampen, men i det 17 min åpner det seg plutselig en låvedør i midtforsvaret vårt og det utnyttet Lunner til det fullkomne, dermed 1 – 1.  Vi hadde store muligheter til å punktere kampen utover i omgangen. Bl. a 3 alene med keeper situasjoner uten å få uttelling. Uttelling fikk vi derimot i det 42 min da Simon Sagvold sendte oss opp i en 2 – 1 ledelse. Dette ble også pauseresultatet.

Lunner gikk hardt ut i andre omgangen, men Søndre sto godt bakover slik at det ikke ble de helt stor farlighetene ut av det. Søndre kjempet seg inn og tilbake i kampen og i det 68 min var  Simon Sagvold meget nær scoring etter dobbelsjanse. I det 75 spilleminutt blåses det straffe til Søndre etter hens i Lunnerforsvaret. En for dagen meget god Andre Skjølås er sikker fra straffemerket og sender Søndre opp i 3 – 1 ledelse. Vi gjør også ett bytte på samme tidspunkt, Marius Storsveen Flikkeshaug kommer inn for Simon Sagvold. Den godeste Marius trengte bare 7 min på å finne nettmaskene og sendte Søndre opp i 4 – 1 ledelse i det 82 min. I det 86 min viser Mads Vikersveen frem sitt talent da han på glimrende vis spiller gjennom en hardtjobbende Håvard Evensen som endelig  får sin scoring. Dermed  5- 1. Undertegnede håpet på dette tidspunkt at kampen var slutt da forhåndstipset var  5 – 1, men neida. Stoppeklokka viser 91:30 når forsvaret har tatt kvelden og på slappt vis slipper Lunner til med ett skudd. For øvrig ett meget bra skudd og glimrende scoring  …. dermed  sluttresultat 5 – 2.