Viktig 1 – 0 seier over Brumunddal 2

Søndre «sto han av» og vant 1 – 0 over Brumunddal 2 mandag kveld. En fartsfylt forestilling spekket med høstfarger fra en over seg ivrig kortglad dommer. Håvard Evensen´s scoring etter om lag 60 min skulle også vise seg å bli matchvinnerscoring.

Det var et heltent Søndrelag som entret kunstgresset mandag kveld. Ut fra det som har skjedd tidligere i sesongen kunne det se ut som en nærmest umulig oppgave å tukte Brumunddal 2, men det var tydelig at gutta skjønte alvoret og ville gjøre ett ærlig forsøk. Å du verden for en herlig kriging og laginnsats følgende lag la for kvelden:

Jørgen Engebakken – Mads Vikersveen – Espen Magnussen – Christer Sveen – Anders Perstuen – Andre Skjølås – Tor Erik Odden – Marius Skjølås – Simon Sagvold – Håvard Evensen – Sindre Storsveen

På benk: Krzyztof Marek Kisielevski (Ubenyttet) – Sverre Borgan (Benyttet) – Mads Ingvaldsen (Ubenyttet) – Oscar Bjørgo (Ubenyttet) – Kristian Omdahl Bjørnerud (Benyttet) – Adrian Sæbø Sharifi (Benyttet) – Per Tore Lundberg (Benyttet)

Det var en tett og intens kamp spekket med dueller. Brumunddal 2, ett hurtigspillende lag med kjappforgutter hadde ballen mye, men Søndre hadde faktisk de største sjansene i kampen. Utover i andre omgangen markerte dommeren seg mer og mer. Det ble gitt 7 gule og 1 rødt kort den siste halvtimen. Etter 56 min. gult kort Mads Vikersveen, Søndre Land – 59 min. gult kort Tor Erik Odden, Søndre Land – 80 min. gult kort Håvard Evensen, Søndre Land – 80min. gult kort Erik Grønvold, Brumunddal 2 – 83 min. gult kort Sverre Borgan, Søndre Land – 87 min Håvard Evensen, Søndre Land får sitt andre gule og påfølgende rødt kort – 90 min. Markus Haave Andersen, Brumunddal 2.

Det var mange som undret seg over denne kortbruken i en fairspilt, men tett kamp. Når man først er i dette kritiske hjørne nevner jeg i samme åndedrag de 5 minuttene som ble lagt til. Undertegnede kunne ikke registrere ett eneste stopp i spillet på grunn av skader eller lignende i andre omgang. Mulig jeg ikke fulgte godt nok med??????? , men VI STO HAN AV og vant 3 poeng.