Solid 2-0 seier over Nordre Land

Etter en meget god innsats mot Br.dal 2 i forrige serierunde, var det store spørsmålet om Søndregutta kunne gjenskape prestasjonen i dagens Landskamp hvor vi stilte med følgende start-11er : Jørgen, Mads V., Christer, Espen, Anders, Kristian, Torsen, Mario, Simon, Sindre og Vemund.

Kampen første 10 min går uten at noen av lagene klarer å tilrive seg noe spillemessig overtak. Søndre har en stor sjanse etter frispark når 10 min er passert – og lykkes helt når kvarteret er spilt. Et godt angrep på høyresida avsluttes med en pasning fra Simon til Vemund, som ikke kan unngå å score fra 3 meters hold. Vakkert !

Etter stillingskrig med mange og harde dueller på midtbanen, oppstår de fleste sjansene til begge lag etter dødballer – uten at noen klarer å få ballen i mål. Det skjer imidlertid helt mot slutten av omgangen når Sindre spilles fint gjennom av Mads, runder keeper og fastsetter pauseresultatet til 2-0 !

Etter hvilen setter Nordre et ganske stort trykk på Søndreforsvaret det første kvarteret, uten at de helt store sjansene kommer. Søndre jobber seg etter hvert inn igjen i kampen, og frustrasjonen begynner så smått å bre seg i Nordreleiren. Dette fører med seg en del ufine taklinger og derpåfølgende gule kort. Begge lag produserer en del farligheter- men ingen resulterer i nettkjenning.

Begge lag foretar en rekke bytter, hvorav Nordre sto for de fleste – uten at det hjalp nevneverdig på kampbilde. Søndre benyttet følgende spillere fra benken : Said, Adrian og PT.

Med seier i de to siste kampene mot sterke motstandere, ser vi at det bor mye god fotball i dette laget – og vi kan allerede nå begynne å glede oss til neste sesong i den nye 4 divisjonen.