Neste års 4. divisjonslag er klare.

Ifølge OA ser neste års 4 divisjon ut som følger:

4. divisjon

Dombås, Faaberg 2, Lillehammer 2, Ringsaker/Nes, Vang FL og Stange (fra 4. divisjon avdeling 1), Vind, Vest-Torpa, FK Vang, Lunner, Søndre Land, Dokka (fra 4. divisjon avdeling 2), Kongsvinger Fotball, Braskereidfoss, Kjellmyra/Flisa 2, Grue, Hamar IL, Rena, Hernes (fra 4. divisjon avdeling 3). Øyer/Tretten, Reinsvoll, Kolbu/KK 2, Furnes, Løten 2 (rykker opp fra 5. divisjon).

Fordi Follebu 2 og Vinger (avdelingsvinnere i 5. divisjon) har takket nei til plass i 4. divisjon, beholder Hernes og Stange plassen.

Stange beholder dermed plassen med null poeng to år på rad …

Følgende lag utgjør Kretsligaen (24 lag)

Faaberg, HamKam 2, FK Gjøvik-Lyn 2, Ottestad, Sander, Gran, Kongsvinger 2 (fra 3. divisjon), Storhamar, Follebu, Ridabu, Moelven (fra 4. divisjon avdeling 1), Kolbu/KK, FK Toten, Domkirkeodden, Snertingdal/Redalen 2 (fra 4. divisjon avdeling 2), Trysil, Løten, Nybergsund 2, Engerdal (fra 4. divisjon avdeling 3), Fart, Brumunddal 2, Eidskog (femmerlag i 4. divisjon 1-3), Nordre Land og Fron (best rangerte sekserlag i 4. divisjon avdeling 1-3.

5. divisjon

Follebu 2, Vågå, Lom, Heidal, Otta, Fron 2, Kvam, Dombås 2, Kapp, Lillehammer 3, Håjendammen, FK Toten 2, Vingar, Gausdal, Nordre Land 2, Slidre/Røn, Vardal, Varde, Etnedal, Søndre Land 2, Øystre Slidre, Vest-Torpa 2, Gran 2, Harestua, Brandbu, Reinsvoll 2, Eina, Solvoll/Trevann, Lunner 2, Toppen 7-er, Brandbu 2 7-er, Ringebu/Fåvang, Brøttum, Moelven 2, Ridabu 2, Nybygda, Biri, Jessneskameratene, Vingrom, Nordbygda, Vallset, Nordre Trysil, Koppang, Jømna/Heradsbygd, Sørskogbygda, Ottestad 2, Romedal, Vinger, Vaaler, Fjelltun, Hof, Grinder, Lunderseter, Brandval, Nord-Odal

Her vil det kunne bli endringer i forhold til hvilke lag som melder seg på.