Treningskamp og ny solid Søndreinnsats.

Søndre bekreftet sin positive sesongoppkjøring med 4 – 1 seier over Ringsaker/Nes i Raufosshallen søndag ettermiddag.

Søndre gikk i ledelse allerede etter 3 min ved Leon Aleksander Lynard etter assist fra Dag Pettersen. Ringsaker/Nes fikk ikke til noe særlig, og det gikk hele 23 min før de fikk sin første sjanse på en corner som Søndrekeeperen plukket lett. Etter 42 min derimot hadde Ringsaker/Nes en kjempesjanse, men også denne ble avverget av Søndrekeeperen. Lagene gikk til pause med 1 – 0 ledelse til Søndre etter at Søndreforsvaret hadde spilt en meget god førsteomgang.

Leon Aleksander Lynard økte Søndres ledelse til 2 – 0 allerede etter 4 min i andre omgang. Usikker på assist her. 3 – 0 scoringen til Søndre kom i det 71  spilleminutt. Anders Perstuen tar innkast og kaster rett i beina på Halit Mehmed som setter ballen i mål og dermed scorer sitt første mål i Søndretrøya. Søndres 4 mål kommer etter frispark fra 20 – 25 meter ved Leon. Keeper slår ballen i krysset, men Simon Sagvold er der og setter returen i mål. Ringsaker/Nes klarte å redusere til 4 – 1 på slutten av kampen. Undertegnede så ikke selv kampen, men refererer ut fra tilsendt rapport og den rapporten avsluttes på følgende måte «Søndre spilte en kjempekamp og vant fortjent 4 – 1″