7 – 1 over Kapp i Brotherligaen

Referent: Bjørnulf Wælher.

Søndre startet med følgende lag: Krzysztof, Eirik, Marius, Espen, Anders, Dag, Andre, Mario, Vebjørn, Håvard og Leon.

Benk: Fredrik, Vemund, Mads (Nydahl)

Kapp la seg veldig lavt, og Søndre hadde ballen mye uten å skape de store mulighetene i begynnelsen av omgangen. Trykket mot Kappmålet ble imidlertid større og større, og i det 26 spille minutt fikk Vebjørn hull på byllen med en fin scoring. Søndre skapte flere og flere muligheter og etter 38 min setter Leon ballen i nota etter pent angrepsspill.

2 omgang starter med en skikkelig målbonanza. Dag netter etter corner i det 48 spilleminutt. 2 minutter senere reduserer Kapp etter litt rot i Søndreforsvaret. Dag kvitterer imidlertid umiddelbart etter et flott angrep på høyresiden. Nytt mål 2 min senere på gjennomløping av Håvard (offside??) Søndre hadde til nå spilt veldig bra i forhold til struktur og presshøyde. Kampen falt imidlertid i kvalitet med dårligere kommunikasjon og mer unøyaktighet/slurv, både i organiseringen og pasnings-sikkerhet. Det tok seg heldigvis opp igjen mot slutten av kampen som ble avsluttet med mål av Dag etter 75 min og Håvard etter 85 min.

Alt i alt en godt gjennomført kamp med mye bra spll. I tillegg til målene hadde vi flere store sjanser, så seieren kunne faktisk vært enda større. Ros til hele laget for jobbing/innsats som resulterte i svært få scoringsmuligheter for Kappingene.

Neste kamp i Vinterserien er mot Reinsvoll 2 søndag 12 mars kl. 17:00 på Vardal Idrettspark.