Fortsatt gladfotball ! 7-3 over Faaberg.

På en varm og vakker sommerkveld tok Søndre Land i mot gjester fra den sørligste delen av Gudbrandsdalen. Begge lag hadde mange strykninger ift oppsatte kamptropper, og vertene stilte med følgende mannskap : Jørgen, Mads, Marius, Espen, Ådne, Andre, Mario, Dag, Leon, Simon, Vemund. Innbyttere : Anders, Vebjørn, Halit. (alle ble benyttet).

Hjemmelaget tok umiddelbart grep om kampen, og hadde full kontroll på banespillet og skapte flere farligheter foran Faaberg-buret. Allerede etter 9 min setter Dag ballen i nota på en keeperretur etter et hardt skudd av Leon. Mads scorer i det 20 min – før Dag igjen er frampå da litt over halvtimen er spilt. Dølene ble til tider helt utspilt, og et pauseresultat på 3-0 var fullt fortjent.

I 2. omgang starter Søndre forrykende, og allerede etter 2 min setter Anders ballen i nettet. Allerede 120 sek. senere legger Leon på til 5-0. Like etter scorer Faaberg, etter at Marius (unødvendig) lager straffe og drar på seg et gult kort. Etter et kvarters spill, kommer Vebjørn inn og setter umiddelbart farge på kampen. To kjappe mål, i det 23 og 26 min. fører Søndre opp i 7-1.  Siste del av kampen ble en til dels rotete forestilling, kanskje pga mye bytter og rokkeringer på plasser. Dette resulterer i 2 reduseringer for bortelaget, begge av den litt enkle sorten. Sluttresultat dermed 7-3. Søndrelaget spilte i denne kampen med god kontroll i det defensive arbeidet, og skapte et utall sjanser framover. I følge undertegnedes (kanskje litt mangelfulle) notater, produserte laget ca 20 små og store muligheter til nettkjenning. Seieren var dermed ikke på noen måte for stor.

Laget kan derfor nå ta seg en velfortjent sommerferie – og vi ser med glede fram til en høstsesong som starter med bortekamp mot Kolbu/KK 2, mandag 7 august.