På rett spor igjen : 2-0 seier mot Vang.

Fredag kveld tok Søndre Land turen til vakre Vang i Valdres, og stilte opp på Tveit Stadion med følgende mannskap : Mariusz, Rene, Mads V., Espen, Torsen, Andre, Dag, Kristian, Leon, Marius, Simon – og på innbytterbenken : Vebjørn, Anders og Fredrik H. (alle ble benyttet)

I starten av kampen bølget spillet litt fram og tilbake, med sjanser begge veier (men uten mål). Søndre fikk etter hvert et godt grep om begivenhetene, og viste ved mange anledninger fram godt spill som resulterte i flere halvsjanser – men den siste avgjørende «prikken over i-en» manglet. Denne kom imidlertid i det 39 min. da en fin corner fra Dag ble headet i mål av Andre. Midt i omgangen hadde Marius (skade) blitt byttet ut med Anders, som viste seg tilliten verdig(som spiss) og jobbet inn 0-2 på overtiden i første omgang.

I første halvdel av andre omgang var det lite å notere på blokka – i begge retninger. Mot slutten av kampen produserte gjestene en rekke muligheter som kunne gitt scoring (bl.a. en ball i stolpen), men en kombinasjon av uheldighet/ udyktighet/ubesluttsomhet  gjorde at kampen endte 0-2.

Det gledet de langveisfarende tilskuere fra Lands-bygda å se sitt lag vise fram gode gamle takter mht innsats, duellkraft, bevegelighet, pasninger og sjanseskapende spill – kombinert med et meget godt keeperarbeid, både på strek og ikke minst ute i feltet.

En fullt fortjent seier, som gjør at vi gleder oss stort til neste utfordring – som er bortekamp mot Lillehammer 2, onsdag 6 sept.