3 – 1 tap for Lillehammer

Så var det Søndre Land sin tur til å møte 2´er lags djevelen. Med 9 (10) spillere fra A- stallen og 3 fra junior elite, var det lite B-lags preg over Lillehammer onsdag kveld. Det ble til slutt 3 – 1 til Lillehammer, men Søndregutta kunne reise hjem med hevet hode for de gjorde slettes ingen dårlig match.

Vi silte følgende førsteelver: Marituz Pawlak – Rene Rinden Bekkelund – Espen Magnussen – Mads Vikersveen – Tor Erik Odden – Vebjørn Nyhus – Andre Skjølås- Kristian Bjørnerud- Mario Skjølås- Simon Sagvold – Leon Lynard.

På Benk: Jørgen Engebakken – Andres Perstuen – Martin Lillehaug – Håvard Evensen – Marius Storsveen.

2 fryktelig lettkjøpte mål og en feil dømt straffe imot er selvfølgelig surt, spesielt når også vi har vår straffesituasjon som det ikke dømmes på. Skal ikke nevne dommerne egentlig, men kan bare si at dommerfrustrasjonen ende med poengdeling.

1 – 0 kom etter 20 min. Kontroversiell scoring i det det ropes på offside på om lag 5 meter i trekk før scoringen. Når det er sagt, er det i den situasjonen våre trøstesløse avklaringer som resulterer i scoring. 2 – 0 kom på straffespark. Lillehamring igjennom, er ute av balanse, men får avsluttet. Etter at han har avsluttet får han en dytt i ryggen…. javel??? Det resulterte i hverfall i 2 – 0 ledelse til Lillehammer. 3 – 0 scoringen i det 80 min må vi ta på egen kappe. Corner til Lillehammer, keeper går ut, tar ballen men glipper den igjen i regnværet og returen settes i mål. Kampen høydepunkt kom ved Søndre sin redusering i det 90 min. Martin Lillehaug fosser fram på venstresida, setter flere Lillehammringer sjakk matt, keeper kommer ut avverger, men Håvard Evensen setter returen i kassa og dermed sluttresultat 3 – 1 til hjemmelaget. Kjempeprestasjon av Martin.

All mulig grunn for Søndregutta å være fornøyd med kampen, ditto flauere for Lillehammer å ikke få mer ut av «stjernegalleriet» sitt.

Det blir spennende å se hvilke spillere som står på dommerkortet for Lillehammer neste kamp. Da spiller nemlig Lillehammer Junior Elite kamp samme dag og A-Laget skal spille kamp mot Stabekk 2 dagen etter.

Fair play lenge leve…..god natt og takk for oppmerksomheten!!!!!