Munkene viste ingen nåde!

Munkene viste ingen nåde på Søndre Land Kunstgress fredag kveld. Med sine 7 scoringer mot våre 2, tok de med seg alle poengene tilbake til klostret og lot oss stå igjen å suge på smultringen.

Undertegnede var dessverre forhindret fra å se kampen, og refererer derfor utfra Dag Engelunds notater fra kampen.

Domkirkeodden åpnet kampen best og spilte seg fram til flere gode muligheter. Det skulle imidlertid gå 26 min før de fikk sin første nettkjenning. Den var det spiller nr 77 Sigurd Ertsås som sto for. Det er tydelig at denne Ertsås er en munk av det litt røveraktive slaget, han sto også for Munkenes scoringer etter 29 og 37 min.  Søndre hadde en fin mulighet etter 38 min på innlegg fra venstre. Hjemmelaget kom bedre med på slutten av omgangen, og hadde en frisparkmulighet ved Per Tore etter 42 min. Skuddet gikk dessverre i muren. Nytt Søndrefrispark og stor sjanse etter 44 min, men det heddes utenfor. Så i 45 min reduserer Søndre etter fint spill, og det er Søndres spiller nr 10 Håvard Evensen som fastsetter pauseresultatet til 1 – 3.

Domkirkeodden øker til 1 – 4 på ett pent skudd etter 65 min. Søndre reduserer imidlertid rett fra avspark ved Espen Magnussen. Fint mål av Espen, langskudd over keeper og i mål. Søndre har ny mulighet etter 70 min, men keeper redder. I stedet er det Domkirkeodden som øker til  2 – 5 minuttet senere ved spiller nr 26 Khoa Huynh. Søndre spilte en god andre omgang og var fullt på høyden med Domkirkeodden selv om det ble 2 – 6 i det 85 min og 2 – 7 87 min.

Som det står i notatene, «Tross tap 2 – 7,  var det mye positivt i andre omgang».