2 – 0 seier til Dokka Sport

Hva i all verden skal man berette om etter en slik forestilling????   Jo… håper dette var vårt absolutte bunnivå. Ingen ting stemte….. vi koblet oss aldri på. Vi visste at dette på en måte var en skjebnekamp for Dokka og at de måtte vinne. Garderobepraten var god, vi visste hva som måtte til….

 

Dokka tok tak i kampen fra avspark, og det gikk ikke mer enn 4 min før ballen lå i Søndremålet. Vi visste at Dokka har scoret en del mål på hedding fra bakre stolpe. Vi var enige i garderoben at scoring fra bakre stolpe ikke skulle være mulig å få til i dag. Så kan man bare spørre Andre Gullen Norman hvordan han scoret.  Har notert ett Dokkaskudd over etter 6 min, Dokkacorner etter 9 min.  Etter 15 min får de om lag 100 tilskuerne se Eliassen i Søndremålet ute på skikkelig bærtur, men Christer Sveen får brystet skuddet mot det åpne målet ut til corner. Søndre har ikke noe skikkelig mulighet før enn i det 25 spilleminutt. En corner med hedding av Espen Magnussen, men som keeper snapper. Søndrefrispark etter 29 min slåes gjennom målgården og avklares til corner. Corneren heddes utenfor av Espen Magnussen.  Dokkafrispark i det 38 min avklares til corner som løper ut i intet. Farlig Dokkasjanse etter 41 min, men utenfor. Søndrefrispark etter 45 min fra ca 25m går inn til keeper som mister ballen, men karrer den til seg igjen.

 

Andre omgangen er det ikke stort å skrive om. Dokka øker sin ledelse i det 68 spilleminutt. Vi klundrer det fryktelig til for oss selv i bakre rekker når vi prøver å spille oss ut på små flater. Dokka vinner ballen og innlegget som kommer rekker ikke vår bakerste mann Rene Bekkelund opp på, men i ryggen på han igjen står en offsideplassert Menkerud og scorer.  Har nesten ikke notert noe utover i omgangen, men Søndre kom litt mer med utover uten at det hjalp særlig. Sett ut fra våre prestasjoner, vant Dokka Sport en fortjent seier. Vi har ingen verdens ting å skylde på i dag annet enn oss selv. Skal vi vinne fotballkamper er betingelsen at vi må være påkoblet hele veien. Eneste trøsta får være at når bunnivået er nådd MÅ nødvendigvis pila peke oppover igjen.