Opptur mot Lunner : Seier 2-0 !!

Et revansjesugent Søndrelag tok turen til Hadeland og mønstret følgende start-11er mot Lunner :

Krzysztof, Sverre, Christer, Espen, Mads V., Kristian, PT, Mario, Simon, Martin H., og litt overraskende med Rene som spiss. (som skulle vise seg å være et godt valg).

Første omgang viste seg å bli en jevn affære med tanke på spill og sjanser, hvor begge lag bestrebet seg på å spille fin fotball. Begge lag kom til brukbare muligheter – men ubesluttsomhet foran motstandermålet gjorde sitt til at det ble målløst til pause. I tillegg vartet vår polske keepervenn opp med et par avgjørende redninger. Gutta ute på bana viste stor vilje og innsats, som noen ganger gikk på bekostning av nøyaktighet og fornuftige valg, men stort sett en godt gjennomført omgang. Et stort + til mange gode dødballer fra både høyre- og venstrebente.

Andre omgang startet også jevnt. Søndre tok imidlertid mer og mer over spillet, etter at Lunners antatt beste spiller pådro seg rødt kort for gjentagende kjefting på dommeren (2 gule i løpet av 15 sek). Ca 10 min etter pausa utsettes Lunnerburet for en kanonade av muligheter og skudd, og nyopplært spiss, Rene, dunker ballen i mål. Stor glede hos spillere, på benken og hos tilreisende supportere. Like etter ble vi ,etter manges oppfatning. snytt for en straffe da Simon ble lagt ned i feltet.(Men det skal også sies at Lunner også kunne fått muligheten fra 11meters merket etter at Christer lekte håndballspiller etter en corner). Litt ut i omgangen foretar en alltid engasjert ass.trener et bytte : Eirik inn og Martin ut. Suksessen uteblir ikke. I det 85 min. legger PT et frispark hardt og lavt inn foran kassa, og der dundrer Eirik ballen i nota. Med 2-0 ledelse kontrolleres kampen ut, og  Kimsa får være med å avslutte matchen som innbytter for en sluttkjørt Mario.

Kort : Lunner fikk 2 gule=rødt + 2 gule    Søndre : Gult til Kristian og Sverre

Stort pluss til hele laget for helhjertet innsats kampen igjennom. Nå gleder vi oss til at Snertingdølene kommer på besøk fredag 17 juni !