Unødvendig 1-3 tap for Snertingdal/Redalen 2

Med unødvendig mener jeg at dette burde vært et mannskap vi kunne tatt poeng mot. Snertingdølene viste seg som et ordinært lag – men når Søndregutta ikke når opp mot sitt vanlige nivå, tar motstanderen alle poengene .

Start 11er : Joakim E., Sverre, Christer, Espen, Rene, PT, Kristian, Mario, Eirik, Håvard, Simon

Gjestene åpnet best, og allerede etter 5 min. ligger ballen, alt for lettvint, i hjemmelagets bur etter småpent spill. Heldigvis er Simon, umiddelbart etter, våken i motstanderens bakre rekker og lobber vakkert over en ellers god keeper .

Omgangen går inn i en liten periode hvor lite skjer. Deretter kommer dommeren i fokus med en rekke inkonsekvente avgjørelser (som varer kampen igjennom) mht taklinger/holdinger/dyttinger, som topper seg med to «merkelige» (sett med Søndrebriller) avgjørelser i straffesituasjoner. PT blir meid ned foran motstanderburet, med corner som belønning – og 10 min senere får «dølene» en gavepakke i form av et MEGET billig straffespark, som omsettes til mål. Resten av omgangen er jevnspilt, med noen cornere fra gode Søndreføtter, som burde gitt uttelling. Alt i alt en grei gjennomført 1 omgang for et Søndrelag fullt på høyde med gjestene.

Kvaliteten i hjemmelagets spill faller imidlertid (uvisst av hvilken grunn) i 2 omgang. Innsatsen er nok der – men det viser seg mangler i grunnleggende ferdigheter som ned/med-tak av ball, pasningskvalitet og ikke minst besluttsomhet innenfor begge 16-metere.( Jeg har f.eks. notert ca 10-0 i favør Søndre på cornere, uten tellende resultat.) Lite å lage noe litterært epos om i resten av omgangen, bortsett fra at SnertneRedøler setter inn 1-3 på et pent skudd (men fikk stå merkelig alene) ca 10 min før full tid.

Søndrebytte av spillere midt i 1 omg. : Simon & Eirik ut – Martin H. & Oskar inn. I pausa ble det foretatt keeperskifte idet  Kris entret banen.  Ca 15 min inn i 2 omg. bytter Oskar med Simon og Mario med Eirik.   Mads I. får de siste 10 min. i stedet for Christer i midtforsvaret.

Neste mulighet for poeng er mot Brumunddal 2, mandag 27 juni.