Stygt 8 – 1 tap for Brumunddal 2.

Hvor var du når Brå brakk staven????

Eller skal vi heller si: Hvor var Søndrespillerne når de møtte Brumunddal????  Joda de var der, men jevnt over 2 meter unna spilleren sin. Og verst av alt, det var som regel Brumunddøl`n som hadde ballen. Vi klarte aldri å melde oss på denne kampen.  Hjemmelaget tok ledelsen etter 20 min. Vi taper flere dueller og hjemmelaget kan score på enkelt vis. 3 min  senere står det 2 – 0 etter en corner. 41 min har gått når det står 3 – 0. Mangel på kommunikasjon i bakre rekker fører til selvmål. Vi reduserer til 1 – 3 på nydelig vis etter flott forarbeid av Simon Sagvold og ditto glimrende skudd av Kristian Bjørnstad. Dette var kampens flotteste mål!!!! Den skryten skal gis i all svartmalingen. Vi gikk til pause med 3 – 1 ledelse til hjemmelaget. Andre omgangen taper vi 5 – 0. Ikke mye å berette om egentlig. Målene rant jevnt inn. Det første i det 46 min og det siste i det 90 min slik at sluttresultatet ble 8 – 1.